Передвиборчі перегони почались: Тягнибок на з’їзді ВО "Свобода" проголосив хрестовий похід проти олігархів та корупціонерів

Партію Тягнибока в бутність її при владі не раз звинувачували в обох цих споконвічних українських бідах. Чи зможе ВО "Свобода" повернути довіру виборців, потрапити до Ради і здійснити свої обіцянки покаже час.
Тягнибок обіцяє знищити олігархів, як знищив комуністівСьогодні у Києві проходить з'їзд ВО "Свобода" з нагоди 25-річчя об'єднання, зазначають Патріоти України. Її лідер Олег Тягнибок у своєму виступі оголосив наступне.

"Сама по собі боротьба з окремими проявами корупції системної проблеми не вирішує. Боротися треба з причинами, а не з наслідками. А головна причина корупції у вищих ешелонах влади - це і є олігархія. Бо що таке олігархія? Це зрощення великого злочинного капіталу з державною владою. В результаті це - узаконена корупція, що ми сьогодні і бачимо. А що таке узаконена корупція? Це коли влада ухвалює такі закони, протягує такі рішення, що дозволяють абсолютно безкарно грабувати державу і людей. Тобто ті хто мали би бути слугами народу стають служками олігархів. Тому замість того, щоб у скрутний для нації і держави час затягти паски на пузі олігархів, вони насміхаючись затягують зашморг на шиї українців", - підкреслив Олег Тягнибок.

За його словами, зараз боротьба з корупцією у більшості випадків є бутафорією, яку часто створюють самі олігархи. Таким чином вони прикривають розкрадання майна українського народу. Для ліквідації олігархії Тягнибок запропонував системний план, який передбачає боротьбу з ухиленням від сплати податків через офшорні зони Кіпру та повернення капіталів, що зареєстровано в них, ліквідацію приватних монополій, заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення, тощо.

"Свобода" це єдина сьогодні політична сила, яка не обіцяє і не декларує. І навіть не критикує вибірково одних олігархів на замовлення інших. Свобода методично впроваджує системний план ліквідації олігархії, як такої", - підкреслив Олег Тягнибок.

За його словами, зараз багато хто не вірить в можливість знищення олігархії, але кілька років потому неможливим здавалося знищення Компартії, яка зараз є забороненою в Україні.

"Так само, як ми знешкодили в Україні комуністів, буде ліквідоване їхнє породження - олігархія. І якщо хтось сумнівається у цьому, то я знову нагадаю: ще недавно багато хто не вірив, що можна комуністів відправити на смітник історії", - зазначив Тягнибок.

Нагадаємо, сьогодні, 30 вересня, у Палаці Свободи у Києві відбувся урочистий з'їзд з нагоди 25-ї річниці створення націоналістичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода", в якому взяли участь понад 2022 делегати.

Джерело

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...