Перехожим було байдуже: Гіркін повстав проти Путіна через Курили (фотофакт)

Пересічним росіянам не було й справи до того, хто пікетував та проти чого, і всі проходили повз.

Гіркін вирішив влаштувати показовий пікет. Фото: соцмережі.

Один з перших ватажків терористичної "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) 25 грудня провів одиночний пікет біля будівлі Міністерства закордонних справ Росії проти передачі південних Курильських островів Японії, передають Патріоти України.

Він простояв біля держбудівлі близько години з плакатом "Здача Південних Курил = держзрада". "Відстояв з 12:00 до 13:00 в пікеті у МЗС. Переважна більшість повз проходять – навіть не звернули уваги на плакат. Один випадковий знайомий, теж випадково проходив повз, запитав: "Ну Ви ж розумієте, що все це марно і що острова вже вирішили віддати?" На що отримав від мене відповідь: "Нічого не буває марним. Хоча б для нас самих", – відзвітував терорист в соцмережі.

За його словами, є різниця між "мовчазною співучастю" в зраді і безсилим, але "чітко вираженим протестом проти нього". "Про це слід пам'ятати кожному, хто всерйоз вважає себе громадянином, а не безсловесним рептильно-травоїдним бидлом, яке, дійсно, наша державно-олігархічна мафія абсолютно вправі і далі принижувати так, як їй тільки завгодно", – додав Гіркін.

У мережі зазначили, що перехожим росіянам не було й справи до того, кто пікетував, і всі проходили повз. "Не до Донбасу вже і не до Стрєлкова, і не до монархічних ідей, і не смішіть мене показною відсутністю поліцейщини, завтра вийде хто з написом "Путін зрадник Медведєва" або "Даєш мене в президенти", першого в кутузку, другого в психушку. Безлика байдужа країна", – написали в мережі.

"Стрєлков пікетує будівлю МЗС в Москві. Вирішив покаятися?", "До нього стало доходити, що він був пішаком в путінській грі, де Путін не збирався офіційно приєднувати Донбас, йому потрібна була лише війна. Але Гіркін багато знає", "Отакий Гіркін лібераст виявляється", "Терорист Гіркін продовжує стрибати на терориста Путіна", – відреагували в мережі.


"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...