"Переламаю пропаганду Геббельса!": Український журналіст розлютив пропагандистів Кремля в ефірі росТБ (відео)

Протягом декількох хвилин Дмитро Гордон перераховував факти, які доводять причетність Росії до вбивств на Майдані та до заздалегідь спланованого вторгнення в Україну.

Промова Гордона росіянам не сподобалася. Ілюстрація: скріншот з відео.

Український журналіст Дмитро Гордон озвучив в прямому ефірі російського телебачення правду про події на Майдані і початок окупації Криму. Цим він вивів із себе кремлівських пропагандистів. Промову, підкріплену безліччю фактів, він озвучив в ефірі програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Я погоджуюся завжди виходити на канал "Росія 1", саме у вашу програму, щоб переламати пропаганду Геббельса і донести до мільйонів необдурених людей правду", — звернувся він до рупорів Кремля.

Почувши такі слова, пропагандисти почали нервово сміятися і намагатися жартувати з Гордона. Однак він попросив їх, не перебиваючи, вислухати сенсаційну інформацію. Протягом декількох хвилин журналіст перераховував факти, які доводять причетність Росії до вбивств на Майдані та до заздалегідь спланованого вторгнення в Україну.

Зокрема, він нагадав про те, що за часів екс-президента-втікача Віктора Януковича СБУ і Міноборони в Україні очолювали громадяни Росії. Крім того, під час Революції Гідності в Київ прибуло безліч російської агентури. У їх числі були співробітники ФСБ і ГРУ.

Що стосується Криму, то Гордон підкреслив, що росіяни самі проговорилися про те, що його захоплення почалося ще за президента Януковича — 20 лютого, в день кривавих розстрілів Небесної Сотні. Саме ця дата вибита на медалях, які вручили загарбникам за окупацію українського півострова. Більш того, випуск "нагород" країна-агресор почала ще в січні 2014 року.

"Кремль почав анексію Криму ще за легітимного Януковича, який був у Києві. Таким чином, вбивства на Майдані були організовані російськими спецслужбами, щоб запустити сценарій так званої громадянської війни в Україні та анексувати Крим, а якщо пощастить, то й частину України", — підсумував Гордон.

Після цього пропагандисти різко перервали його пряме включення і спробували відволікти увагу від озвучених журналістом фактів їдкими глузуванням на його адресу.

Джерело: Обозреватель

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...