Не піддаватись на провокації: "Пережили "гей-парад", переживемо і московський "поп-парад", - радник міністра внутрішніх справ

Шкіряк зазначив, що правоохоронними органами будуть задіяні всі необхідні сили і засоби для недопущення будь-яких провокацій.

"Свідки Путіна" сунуть на Київ. Фото: РБК.

Правоохоронці в разі виникнення будь-яких позаштатних ситуацій під час хресного ходу готові відреагувати жорстко і адекватно. Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, повідомляють Патріоти України.

"Раджу остудити «гарячі голови» і не намагатися перевірити нас на міцність. Реакція буде миттєвою! Негайно отримають "по зубах", лицем в асфальт і в кайдани. Ніякі ворожі спроби розхитати ситуацію в Україні не пройдуть", - написав він.

Шкіряк також закликав усіх представників проукраїнських і національно-патріотичних організацій і рухів не провокувати конфлікти з учасниками "хресного ходу".

"Це тільки створить чергову негативну для нас телевізійну картинку для терористичних російських ЗМІ і буде розтиражовано російськими пропагандистами на весь світ. Це сценарій Кремля і проти України!" - підкреслив він.

Також Шкіряк зазначив, що правоохоронними органами будуть задіяні всі необхідні сили і засоби для недопущення будь-яких провокацій.

"Зараз відповідні оперативні служби Нацполіціі і СБУ контролюють ситуацію як зовні, так і всередині" ходу ". Нами здійснюються усі необхідні профілактичні заходи щодо запобігання", - додав він.

За словами радника глави МВС, до охорони громадського порядку буде залучено понад 4,5 тисячі поліцейських, залучено бійців Нацгвардії.

Шкіряк також повідомив, що відповідно до рішення Оперативного штабу, будуть встановлені рамки з металошукачами і введено жорсткий паспортний контроль.

"Кожен учасник так званого "хресного ходу" УПЦ МП пройде через цей процес", - підкреслив він.

"Пережили "гей-парад", переживемо і московський "поп-парад", - резюмував Шкіряк.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...