Перша прес-конференція Надії Савченко: пряма трансляція (відео)

Українська льотчиця, звільнена з ув'язнення в Росії, відповість на всі питання, які цікавлять українське суспільство.

Надія Савченко. Фото:news.liga.net

Сьогодні об 11.00 Надія Савченко дасть першу після звільнення прес-конференцію у Києві. Надія взяла день на відпочинок після повернення додому 25 травня. Радіо Свобода веде онлайн-трансляцію спілкування Савченко із пресою, зазначають Патріоти України.

Журналісти в очкуванні прес-конференції

Напередодні вона зустрілася з матерями і дружинами українських полонених, яких утримують бойовики. За 709 днів полону в Росії Надія Савченко встигла стати депутатом Верховної Ради України, офіційним делегатом Парламентської асамблеї ради Європи та написати книгу.

22 березня російський суд засудив Савченко до 22 років позбавлення волі. Президент Петро Порошенко присвоїв Савченко звання Героя України. Надія за останні роки стала символом стійкості та нескореності України.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...