Перше і єдине інтерв'ю полковника Хараберюша, підірваного терористами в Маріуполі (відео)

Вбивство полковника СБУ - свідчення того, що Росія розгортає терористичну війну в Україні.

О.Хараберюш. Скріншот.

31 березня у центрі Маріуполя вибухнуло авто, за кермом якого був полковник СБУ Олександр Хараберюш, керівник управління контррозвідки в Донецькій області. Глва Сбу вже назвав вбивство полковника терактом. Своє єдине інтерв’ю полковник дав програмі на місці однієї з терористичних атак, пишуть Патріоти України з посиланням на ТСН.

“Тероризм – це не просто людина із вибухівкою, це відповідна агітація. Основна маса людей, яких ми затримали, мають проблеми із самореалізацією, хочуть підвестися у власних очах. Спеціально підбирається категорія ущербних людей, і починаються якісь терористичні дії”, – сказав керівник управління контррозвідки СБУ в Донецькій області Олександр Хараберюш.

Нагадаємо, у Маріуполі, 31 березня підірвали автомобіль, в якому перебував співробітник СБУ полковник Олександр Хараберюш. Полковник загинув на місці.Глава СБУ Василь Грицак назвав теракт як основну версію спецслужб, що розслідують вбивство Хараберюша.

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...