​Першою зі співчуттями відгукнеться Савченко? Ватажок «ДНР» Захарченко звернувся до української влади через вбивство «Гіві»

«Человек! Умный. Трезвый. Обманутый. Загнанный и измученный» знайшов у мокрій справі «руку Хунти» і обіцяється всілякими помстами

Так званий голова самопроголошеної «ДНР» Олександр Захарченко звинуватив Україну у загибелі Гіві командира батальйону "Сомалі", повідомляють Патріоти України.

За його словами, представники офіційного Києва пішли на такий підлий злочин, оскільки у них нібито не вистачає сил узяти гору над «гібридами» на полях битв. "Влада" ДНР вважають, що вбивство Гіві є актом тероризму, і загрожують помститися винуватцям трагедії.

"Звертаюся до української влади і військовослужбовцям. Всіх нас ви не перестріляєте", - сказав Захарченко, закликавши світову спільноту внести українську владу в список міжнародних терористичних організацій.

На переконання аналітиків Захарченко один з головних бенефіціаторів смерті одіозного бойовика, котрий все частіше перебігав йому дорогу у спілкуванні з московськими кураторами.

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...