Персона нон-грата: З'явилося відео видворення з України російської співачки

Співачці Крістіні Саркісян, що відома під псевдонімом Крістіна Сі, заборонено в'їзд в Україну на 3 роки.

Афіша Крістіни Сі на сайті Сімферополя. Фото: 3652.ru.

У мережі з'явилося відео, на якому показано, як українські прикордонники видворили з України російську співачку Крістіну Саркісян, що виступає під псевдонімом Kristina Si. Відео опубліковані на каналі Державної прикордонної служби в YouTube, передають Патріоти України.

На відео співробітники Держприкордонслужби в аеропорту Бориспіль повідомляють російській співачці про те, що їй на три роки заборонений в'їзд в Україну.

Прикордонник повідомив Крiстині Саркісян, що причина цієї заборони в тому, що вона порушила правила в'їзду на окуповані території України.

Саркісян заборонили в'їзд в Україну терміном до 7 листопада 2019 року.

Як відомо, в серпні співачка Крістіна Сі виступала в окупованому Криму, куди, порушивши українські закони, приїхала з Москви.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...