Хіти тижня. "С*ка, система, ну как же так?": Російська актриса обурена, що їй заборонили в'їзд в Україну

Катерина Варнава заявила, що вона "поза політикою" та мріє купити квартиру в українській столиці.

Катя Варнава із Сергієм Притулою. Фото: соцмережі.

Російська комедійна актриса і телеведуча Катя Варнава в передачі «А поговорити?» відверто розповіла про заборону в'їзду на територію України, звинувативши у всьому систему, передають Патріоти України.

«Ми з Comedy Women були в Криму на гастролях, ніхто не знав, що це може спричинити за собою подібні наслідки. Після цього дали великий концерт в Києві. Потім в ЗМІ з'явилася інформація про те, що я більше нев'їзна в Україну. Звинувачую в цьому систему. З * ка, система, ну як же так? Ми ж просто люди, ми намагаємося в дуже складних умовах і обставинах зробити життя для людей краще. Ми ж можемо це зробити», - повідомила Катерина, зазначивши, що не має ніякого відношення до політики.

Знаменитість також заявила, що мріє, щоб швидше закінчився строк на НЕ в'їзд в Україну, адже вона мріє знову потрапити до Києва. Катерина Варнава також відкрито зізналася в любові до української столиці, зазначивши, що мріє там купити квартиру. «Тоді були найжорсткіші події в Україні. Мене запросили на кастинг і я приїхала до Києва. У прекрасний, сонячний, мирний Київ. У той момент у нас показували іншу картину про місто. Ми прийшли в маленьку студію, познайомилися з Сергієм Притулою. Пройшла кастинг і почала працювати в Україні», - розповіла артистка. «Мені там було класно, ніхто мене не ображав. Київ - це одне з улюблених міст», - додала Варнава.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...