П'ятеро загинуло, троє поранені: Втрати бойовиків за минулу добу

Найманці продовжують удосконалювати систему оборонних рубежів і позицій у районі оборони.

П'ятеро бойовиків загинули в зоні АТО. Фото google.com

У зоні проведення АТО ліквідовано п'ятьох та поранено трьох бойовиків з Горлівки та Макіївки, а також найманці Новоазовська. Про це повідомляє головне управління розвідки України, передають Патріоти України.

"Протягом доби підтверджені втрати противника склали п’ять загиблих та троє поранених військовослужбовців 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка), 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Крім того, бойовики удосконалюють систему оборонних рубежів і позицій у районі оборони.

"11 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК підрозділом окремої інженерно-саперної роти (Луганськ) 2 АК встановлюються додаткові протипіхотні та протитанкові міни", - зазначається у повідомленні.

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм та 122-мм ракетних систем залпового вогню “Град” у районах н.п.Боково-Платове, Лозове, Дебальцеве, Горлівка та Донецьк.

Очільник Міноборони США звернувся з пропозицією до країн, які мають Patriot

вівторок, 30 квітень 2024, 22:02

Міністр оборони Сполучених Штатів Ллойд Остін звертався до партнерів США із закликом передавати системи протиповітряної оборони Patriot Україні. Про це він розповів, виступаючи на засіданні Комітету збройних сил Палати представників, передають Патріоти...

Через кримінальну справу проти неї в Україні: Росія відмовила в громадянстві колаборантці з Києва

вівторок, 30 квітень 2024, 21:22

Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію країни-агресора РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови — кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку вторгнення РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти Україн...