Під Донецьком вибухнув кабріолет "Гіві": Свій земний шлях закінчили 6 терористів банди "Сомалі"

Автомобіль бойовиків перевозив у бік Ясинуватої боєкомплект і невстановлену артилерійську установку, яку криворукі забулися прив'язати.

Ватажок батальйону "Сомалі" Гіві. Фото: agrimpasa.com.

Вранці 5 жовтня в районі об'їзної дороги в окупованій Макіївці Донецької області вибухнула машина підрозділу "Сомалі", в результаті чого 6 терористів загинули. Про це пише блогер Максим Журналов на "Острові", передають Патріоти України.

За його даними, автомобіль перевозив у бік Ясинуватої боєкомплект і невстановлену артилерійську установку.

"Причини з'ясовуються, але основна версія, що "сомалійці" знехтували елементарними правилами техніки безпеки. Звичайно ж, проросійські ЗМІ захотіли прив'язати до цієї трагедії українських військовослужбовців. Як бачимо, представники кремлівської пропаганди дуже швидко "знаходять" винних в недолугості й безрукісті своїх олов'яних солдатиків", - написав він.

Ці публікації з'явилися в соціальних мережах.

Як повідомляли Патріоти України, вранці 5 жовтня місцеві жителі в соцмережах повідомили про потужний вибух в Донецьку.

Від вибуху з ладу вийшла електростанція, в результаті чого під землею залишаються заблокованими 126 гірників шахти "Щегловська-Глибока".

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...