Підозрює Кернеса: У Харкові спалили машину екс-депутата міськради

Камери відеоспостереження зафіксували чотирьох молодиків.

Ілюстрація: ЖЖКолишній депутат Харківської міської ради Дмитро Маринін вважає, що автомобіль спалили на замовлення. Таку думку в коментарі Depo.Харків висловив сам Маринін, який останній час був у опозиції до Харківського міського голови Геннадія Кернеса, повідомляють Патріоти України.

За його словами, автомобіль "Тойота Прадо" стояв на парковці охоронюваного та оснащеного камерами відеоспостереження двору по вулиці Данилевського, 6. Маринін зазначив, що сьогодні, 22 квітня, о 2:00 охоронець двору повідомив йому про те, що автомобіль горить. Екс-депутат зазначив, що пожежу в машині загасили пожежні, які приїхали "дуже швидко".

Він додав, що камери відеоспостереження зафіксували чотирьох молодих чоловіків, які розбили пасажирські бокові вікна, налили всередину автомобіля та на капот займистої речовини, підпалили та втекли. Маринін наголосив, що автомобіль згорів вщент і відновленню не підлягає.

Екс-депутат висловив переконання, що "це однозначно замовлення". За його словами, інформація про можливий підпал машини надходила до нього ще близько року тому, "однак тоді все затихло й необхідність ховати автомобіль начебто зникла".

"Перше міркування – це Кернес. Кернес давно зі мною зводить рахунки, ще з 2012 року. З 2012 року були погрози, в тому числі фізичної розправи", - сказав Маринін, зазначивши, що у провадженні Дзержинського відділку поліції перебуває справа за фактом погроз із боку охоронців мера.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...