Підписано Трампом: Новим законом про санкції передбачена фінансова допомога Україні

Йдеться про виділення коштів на енергобезпеку України.

Дональд Трамп. Фото:http://www.vgolos.com.ua

Закон про посилення санкції проти Росії та КНДР, який 2 серпня підписав президент США Дональд Трамп, передбачає виділення значної суми на енергобезпеку України. Про це йдеться у повідомленні посольства України у США в Facebook, передають Патріоти України.

"Законодавчий акт передбачає створення "Фонду для протидії російському впливу" і виділяє в його бюджет 250 мільйонів доларів на 2018-2019 фінансові роки. На реалізацію ініціатив щодо підтримки енергетичної безпеки України передбачається виділення 30 мільйонів доларів," – зазначено у повідомленні на сайті дипустанови.

Як наголошують у посольстві, своїм підписом Трамп ввів в дію закон, який не лише суттєво посилює санкції проти Росії, але й "підтримує суверенітет і територіальну цілісність України".

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"