Пєсков запевняє, що усе гаразд: Загадкові вертольоти після Кремля помітили ще в одному місці (відео)

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що проведення таких навчань — цілком нормальна практика.

Вертольоти над Москвою проводять навчання? Фото: скріншот з відео.

У ніч на 23 листопада над Міністерством оборони Росії у Москві були помічені вертольоти, які раніше злетіли з території Кремля. В мережі опубліковано відео, на якому видно, як військові літальні апарати кружляють над будівлею, передають Патріоти України.
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що проведення таких навчань — цілком нормальна практика. Він зазначив, що не може повідомити про стадії навчань і про те, що відбуватиметься на кожній із них.

"Потрібно у Федеральній службі охорони питати. Я, дійсно, можу підтвердити, що проходили навчання. Нічого, власне, в цьому немає екстраординарного. Ви знаєте, що Кремль — це резиденція глави держави. І хоча більша частина цієї резиденції відкрита для публіки, але все-таки це режимний об'єкт", — уточнив прес-секретар.

Він не став коментувати інформацію про те, що йде підготовка до регулярних навчань спецслужб, а також відповідати на запитання, чи були на прикріплених до вертольотів тросах манекени або співробітники спецслужб. "Я просто не знаю, я не володію такою інформацією. Просто зателефонуйте у ФСО і запитайте, нічого в цьому такого немає", — сказав Пєсков, додавши, що якщо в службі охорони не хочуть ділитися такою інформацією, це означає, що вона, найімовірніше, секретна.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...