Пішов у нірвану: Добкіна зовсім заплющило у Верховній Раді (відео)

Під час засідання парламенту видно, як нардеп реагує на виступи незвичайною мімікою і різкими рухами голови вліво-вправо.

Дмитро Добкін. Фото: скрін відео

Нардеп Дмитро Добкін (брат одіозного народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна) знову був помічений на засіданні Верхової Ради з дивними виразами обличчя. Відповідне відео оприлюднив канал Youtube TVgolosnaroda, інформують Патріоти України.

На кадрах видно, як нардеп реагує на виступи незвичайною мімікою і різкими рухами голови вліво-вправо. Після того, як він побачив камеру, народний обранець постарався поводитися більш стримано.

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...