Після допиту Абромавічуса у справі з’являться нові фігуранти – Ситник (відео)

Дослідити доведеться багато фактів. Одним допитом справа не обмежиться
Артем Ситник

Після допиту міністра економіки і торгівлі Айвараса Абромавічуса щодо його заяв про тиск на міністерство, з’являться нові фігуранти в цій справі.

Про це в ефірі "Громадського ТБ" заявив голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, зазначають Патріоти України.

"Допит не закінчено, він перенесений. Я сумніваюся, що сьогодні змогли повністю провести допит, це перше. Друге – я не виключаю, що після сьогоднішнього допиту будуть певні прізвища, які будуть запрошені для надання свідчень, принаймні у якості свідків", – заявив голова НАБУ.

За словами правоохоронця, переписка між Абромавічусом і виконавчим директором "Нафтогазу" Андрієм Пасішником може бути використана як доказ.

"Безсумнівно. В сукупності з іншими доказами, ця переписка може бути використана як доказ", – зазначив Ситник.

Як відомо, НАБУ в понеділок ввечері завершився перший допит Абромавічуса.

Як сказав міністр, він прийде ще мінімум на три допити до антикорупційного бюро. Раніше Абромавічус підтвердив достовірність переписки з Пасішником.

На сайті НАБУ 3 лютого з'явилося повідомлення про те, що їхні детективи вже почали перевірку фактів, озвучених Абромавічусом щодо можливого втручання в роботу МЕРТ з боку Кононенка та інших депутатів.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...