"Хохлы есть хохлы! Я поддерживаю Путина!": Теща директора НАБУ "підставила" зятя необережними заявами

​Мати і батько дружини Артема Ситника (Ганни Ситник) проживають в Росії в Саратовській області, але іноді відвідують Білорусь.

Ситник навряд чи подякує тещі. Ілюстрація: Українська правда.

Журналістам вдалося поспілкуватися з тещею (мати дружини) директора НАБУ Артема Ситника, яка під час відвідин Білорусі висловила свою думку з приводу захоплення Криму Російською Федерацією. На думку тещі Ситника Алли Дзюби Крим завжди був російським, інформують Патріоти України.

"Я підтримую Путіна, я підтримую політику Росії взагалі, в принципі," - так відповіла на питання про приналежність Криму Алла Дзюба - теща директора НАБУ Артема Ситника.

Мати і батько дружини Артема Ситника (Ганни Ситник) проживають в Росії в Саратовській області, але іноді відвідують Білорусь, де у них є майно (дачна ділянка). Як прокоментує цю інформацію сам директор НАБУ поки не відомо.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...