Після двох місяців президентства рейтинг Трампа пробиває дно, - блогер

Станом на 19 березня о работе президента США негативно відгукнулися 58% опитаних.

Дональд Трамп. Фото: BBC.

Згідно з останніми даними Інституту Геллапа, рейтинг схвалення президента США Дональда Трампа серед американських виборців з моменту його вступу на посаду опустився до рекордно низького рівня. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Eugene PLATON, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

До неділі, 19 березня, підтримка Трампа серед дорослого населення США опустилася до 37%, в той час, як несхвально про його роботу відгукнулися 58% опитаних.

На діаграмі: Більшість американців, слідом за Конгресом, теж хочуть знати правду про зв'язки Трампа з Путіним.

Ще тиждень тому рейтинг американського президента становив 45%.

В опитуванні Інституту Геллапа взяли участь 1500 повнолітніх американців. Межа статистичної похибки проведених інститутом опитувань не перевищує 3%.

Експерти Інституту Геллапа вважають, що на падіння рейтингу глави Білого дому вплинули його щедра похвала на адресу Путіна і твердження про те, що Барак Обама санкціонував прослуховування його штаб-квартири в нью-йоркському хмарочосі "Трамп-тауер".

Максимального значення показник схвалення діяльності Трампа на президентському посту досягав 25 і 26 січня - 46%. Опитування Інституту Геллапа, яке проводилося відразу після інавгурації Дональда Трампа, показало, що його схвалювали і не схвалювали однакова кількість респондентів - 45%. Після інавгурації Трампу треба було всього 8 днів, щоб його рейтинг впав нижче 50%. Для порівняння, рейтинг нижче 50% у інших президентів США наступав через кілька років перебування на посаді.

Трамп всіх переміг. Однозначно!

Сьогодні глава ФБР Джеймс Комі повинен виступити перед комітетом Конгресу США у справах розвідки і відповісти на питання щодо зв'язків Трампа з Росією і тверджень американського президента про те, що Барак Обама нібито розпорядився про прослуховування його виборчого штабу.

У більшості зв'язків Трампа з Путіним, проілюстрованих в замітці, немає нічого завуальованого. Але вони розкривають велику і загадково складну павутину історії, яка з самого початку відрізняє президентство Трампа, і яка напевно буде трясти і далі Білий дім.

PS. Автовідповідач прес-служби президента Росії: "Ще немає".

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...