Після гучного скандалу: СБУ перевірить листування українських телеканалів з "ДНР"

Втім, спецслужба реагує на подібні інциденти лише постфактум.

СБУ. Фото: ЖЖСлужба безпеки України перевірятиме оприлюднене в інтернеті листування співробітниці Міністерства державної безпеки "ДНР" Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів. Про це повідомили у прес-службі СБУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Детектор медіа".

У СБУ зазначили, що будь-які коментарі щодо листування давати поки зарано – відомство коментуватиме ситуацію після перевірки листування. "Хочемо також нагадати, що Марія Столярова була видворена з нашої держави після того, як була викрита у співпраці з терористичними організаціями", - зауважили у прес-службі СБУ.

На запитання, чи буде СБУ переглядати своє рішення щодо одного з керівників новинного продакшну медіагрупи "Інтер" Ігоря Шувалова, у прес-службі сказали, що поки не мають такої інформації. Як зазначається, у січні та березні 2014 року СБУ двічі приймала та скасовувала рішення про заборону на в’їзд Ігоря Шувалова до України та його депортацію.

Нагадаємо, раніше в Інтернеті з'явилося листування співробітниці так званого міністерства державної безпеки "ДНР" Тетяни Єгорової з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також співробітниками каналів "Інтер" і "Донбас". Згідно з викладеним в Інтернеті листуванням, співробітники каналів "Інтер" і "Донбас" погоджували свої матеріали з представниками "ДНР".

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: