Після розмови з президентом: Надія припиняє сухе голодування, - Віра Савченко

Сестра та мати ув'язненої української льотчиці зустрілися сьогодні з Петром Порошенком.

Мати та сестра Надії Савченко на зустрічі з Петром Порошенком. Фото: facebook

Українська льотчиця Надія Савченко припиняє голодування. Про це ТСН повідомила сестра льотчиці Віра Савченко після зустрічі із президентом України Петром Порошенком, передають Патріоти України.

Сьогодні Віра та мама льотчиці Марія Іванівна зустрілись з президентом у Адміністрації. В той час, коли родина перебувала у президента, до Надії Савченко у СІЗО Новочеркаська зайшли українські консули.

Таким чином Надії вдалось поспілкуватись із Порошенком. В Адміністрації президента підтвердили інформацію, що Савченко припиняє голодувати після розмови із головою держави. Сам президент повідомив у соцмережах, що поговорив із льотчицею.

Водночас, прес-служба президента повідомляє, що Савченко дала згоду припинити голодування тимчасово.

Як повідомлялося раніше, президент України Петро Порошенко розповів, що обговорив алгоритм повернення українки із російським президентом Володимиром Путіним, і їм вдалось досягти домовленостей.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...