"Після школи - в окопи, всі повинні йти в армію "ДНР": Директорка горлівської школи пропагує "Гітлерюгенд" (відео)

Дітям "молодої республіки" доведеться забути про вищу освіту, особистий розвиток, подорожі, знайомства, кохання - їхня доля вирішена тими, кому на них наплювати.

Юні вояки "ДНР". Фото: cripo.info.

У стрій повинні стати всі. Відразу після школи - в ряди "ДНР", захищати роздерті російськими окупантами міста, прикриваючись словами "патріотизм" і "батьківщина". Без вищої освіти і хорошої роботи (в окупованому Донбасі її не залишилося), без книг, подорожей, знайомств і розвитку - в окопи, в камуфляж і назустріч смерті. У Горлівці окупанти почали проводити в школах уроки для учнів старших класів, про це повідомили на телеканалі сепаратистів, передають Патріоти України.

Найманці розповідають школярам 9-11-х класів про війну, життя під обстрілами і вигадані геройства. Керівництво освітніх закладів відкрито підтримує Гітлерюгенд.

До Горлівської школи №18 прийшов бойовик армії "ДНР" з позивним "Чек", щоб розповідати про війну. Директор закладу Євгенія Тищенко заявила, що у них давно працює гурток "Юний воїн", а зустрічі з найманцями дуже важливі для дітей.

"Особисте спілкування дітей з військовослужбовцями нашої армії дуже важливе. Вони дізнаються з перших вуст про всі події, про те, як служити в армії, ну, в принципі, виховується патріотизм.

Я думаю, враження будуть дуже хороші і дуже позитивні, вони вплинуть на вибір подальшої долі, куди йти після школи нашим учням, особливо хлопчикам. Звичайно, це служити в рядах нашої армії і бути захисниками нашої батьківщини ", - заявила Тищенко.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...