У Рівному в школах будуть проводити "Уроки мужності" (фото)

Школярі передали військовим на Схід України близько 200 листів, оберегів та дитячих малюнків

Зустріч школярів з офіцером у Рівному. Фото: "Народна Армія"

У Рівненському навчально-виховному комплексі «Колегіум» відбулась зустріч офіцерів групи відділу цивільно-військового співробітництва Управління оперативного командування «Захід» зі школярами старших класів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Народну Армію".

Військові розповіли дітям про Збройні Сили України, подвиги бійців АТО з Рівненщини, продемонстрували жовто-блакитний стяг, під яким військовослужбовці захищають Україну на передовій. Школярі цікавилися життям своїх однолітків на лінії розмежування сторін.

— Кожен з нас повинен докласти зусиль заради перемоги над ворогом. Підтримка військовослужбовців Збройних Сил України — це не одноразова акція, саме тому ми вкотре раді зустрічі з учасниками АТО та передаємо їм обереги, малюнки та листи, зроблені своїми руками, — зазначив директор Рівненського навчально-виховного комплексу «Колегіум» Петро Куделя.

Начальник відділу цивільно-військового співробітництва Управління оперативного командування «Захід» полковник Олександр Савенко подякував присутнім за підтримку. Для сприяння розуміння учнями переваг професії захисника Батьківщини та підвищення авторитету Збройних Сил України спільно з управлінням освіти Рівненського міськвиконкому нині розпочато комплекс заходів військово-патріотичного виховання молоді, зокрема, проведення Уроків мужності в багатьох місцевих школах.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...