Після зустрічі Нуланд та Суркова Захід терміново виставив ультиматум Україні, - дипломат

Альтернативою неприйняття змін до Конституції є пряме звинувачення Києва в тому, що ми зірвали Мінські угоди.

Конституція України. Фото: natemu.info.

Захід вимагає від України негайно прийняти зміни до Конституції, щоб закінчити реалізацію Мінських угод. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на екс-спікера МЗС України Василя Пилипчука, який в ефірі 5 телеканалу зробив таку заяву.

Так, Пилипчук прокоментував підсумки зустрічі Вікторії Нуланд та Владислава Суркова, в які обговорювали впродовж 6 годин Мінські угоди. За його словами, західні партнери поставили ультиматум, в якому говориться, що якщо Україна не прийме зміни до Конституції і не надасть окупованим територіям Донбасу особливий статус, то вони в свою чергу припинять будь-яку підтримку країни.

«Альтернативою неприйняття цих змін є пряме звинувачення Києва в тому, що ми зірвали Мінські угоди. Дипломати західних країн, принаймні, в неофіційних розмовах прямо кажуть: «Якщо ви це не зробите, у нас аргументів вас захищати, продовжувати тиск на Росію у вигляді санкцій не залишиться», - стверджує він. "За великим рахунком, альтернативи для того, щоб не змінювати Конституцію, немає», - резюмував Пилипчук.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...