"Побєдонюсію" терміново потрібна хоч якась перемога: "Теракт підвищив рейтинг Ле Пен. Два тижні – великий термін, усе може змінитися", - топ-пропагандист Кремля вболіває за колег-неофашистів (відео)

Увечері 20 квітня в Парижі чоловік відкрив вогонь з автомата по поліцейській машині, яка зупинилася на червоний сигнал світлофора. Унаслідок нападу загинув поліцейський. Ще двоє дістали серйозні поранення.

Володимир Соловйов. Фото:(vrsoloviev.com

Зростанню рейтингу кандидата в президенти Франції від ультраправих Марін Ле Пен посприяв теракт у Парижі, який стався 20 квітня, напередодні першого туру виборів. Про це 23 квітня заявив російський телеведучий Володимир Соловйов в ефірі телеканала "Россия 1", передають Патріоти України.

"Четверговий теракт, судячи з усього, дещо підвищив рівень довіри та рейтинг Ле Пен. Прогнози були у неї гіршими, ніж те, що нині показують... Два тижні – великий термін", – зазначив пропагандист.

24 квітня у Франції відбувся перший тур президентських виборів. За підсумками опрацювання 100% бюлетенів у незалежного кандидата Еммануеля Макрона – 24,01%, кандидата від ультраправих Марін Ле Пен – 21,3%. Другий тур виборів відбудеться 7 травня. Президента Франції обирають кожні п'ять років шляхом прямого загального голосування.

Увечері 20 квітня в Парижі чоловік відкрив вогонь з автомата по поліцейській машині, яка зупинилася на червоний сигнал світлофора. Унаслідок нападу загинув поліцейський. Ще двоє дістали серйозні поранення. Очевидці розповіли, що нападників було двоє.

У заяві "Ісламської держави", яка взяла відповідальність за атаку на Єлисейських Полях, виконавця нападу назвали "Абу Юсефом із Бельгії".

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...