Почему вдруг России наше мясо поперек горла встало? - Лукашенко розкритикував РФ за нові обмеження щодо Білорусі (відео)

Також Лукашенко заявив, що від втрати російського ринку Білорусь не загине, бо "сьогодні світ глобалізований".

Олександр Лукашенко. Фото:Newsonline24

Россільгоспнагляд обмежив поставки в Росію білоруської яловичини в кінці січня. У відомстві заявили, що білоруські підприємства нібито постачали в РФ українську продукцію, передають Патріоти України з посиланням на Гордон.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з губернатором Костромської області Росії Сергієм Ситніковим розкритикував РФ за заборону на поставки білоруського м'яса. "Почему вдруг России мясо поперек горла встало? Я никак не могу понять, зачем это делается", - обурився Лукашенко. Він назвав дії Москви недружніми і "такими, що порушують економічні зв'язки" між країнами.

В кінці минулого року Россільгоспнагляд ввів обмежувальні заходи щодо фруктів і овочів, які ввозяться через Білорусь. Крім того, Россільгоспнагляд заборонив поставки з п'яти молокопереробних підприємств Білорусі.

На початку грудня 2016 року в інтерв'ю РБК Данкверт заявив, що білоруські постачальники часто поводяться недобросовісно і намагаються скористатися тим, що російський ринок закрили для поставок з ЄС і України.

3 лютого Лукашенко зажадав від правоохоронних органів країни порушити кримінальну справу стосовно голови Россільгоспнагляду Данкверта за нанесення збитку Білорусі.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...