"Почему же все через ж#пу, даже с погибшими?!!": У військкоматі відмовилися виділити труну для загиблого бійця АТО (оновлено)

Керуючись новим наказом від Міноборони, Новомосковський райвійськкомат відмовився надавати труну для загиблого на Світлодарській дузі лейтенанта Микити Ярового.

Вічна пам'ять Микиті Яровому. Ілюстрація: Цензор.НЕТ.

Новомосковський райвійськкомат відмовився виділяти труну для похорону загиблого бійця АТО Микити Ярового (позивний "Шайтан"), чиє тіло досі лежить у морзі Дніпра і його тіло треба передавати рідним. Про це на своє сторінці в Facebook написав волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

За його словами, військкомат відмовився виділяти труну, на підставі отриманого наказу від Міністерства оборони, згідно з яким тепер не військкомати зобов'язані забезпечувати трунами загиблих, а їх військова частина.

"У военкоматов много работы и им некогда заниматься гробами. Я не знаю, когда этот приказ пришёл, кто его придумал, почему не довели до боевых частей и почему теперь резко стало именно так, но.... С*ки, похороните достойно молодого лейтенанта. Вас люди разорвут", - підкреслив волонтер.

Пізніше волонтер відредагував свій пост. Ось що він написав:

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків в центрі міста (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:03

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. "Станом на зараз кількість травмованих ...

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...