"Подарунок" Гройсману? Верховну Раду пообіцяли підірвати, - поліція

У поліцію надійшов дзвінок з Донецького регіону про замінування Верховної Ради України і вибух, який має статися о 17.00.

Верховна Рада України. Фото: uateka.com.

У поліцію надійшов дзвінок з повідомленням про замінування будівлі Верховної Ради. Правоохоронні органи проводять комплекс заходів з перевірки будівлі і навколишньої території. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Зателефонувавши по спецлінії" 102 ", чоловік повідомив, що Верховна Рада замінована, вибух буде о 17.00. До парламентської будівлі на вулицю Грушевського виїхали фахівці вибухо-технічної служби, кінологи, слідчо-оперативна група Печерського управління поліції", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в даний час вирішується питання про занесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці здійснюють заходи щодо розшуку особи, яка повідомила про вибухівку. В даний час встановлено, що дзвінок надійшов з Донецького регіону.

У ЗМІ раніше повідомлялося, що 12 квітня в поліцію вже надходив дзвінок з повідомленням про замінування будівлі Верховної Ради. Правоохоронними органами розшукується зловмисник.


Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...