Подавилася власною отрутою: Українка змусила язикату заступницю Лаврова проковтнути свій єхидний пост про Євробачення та Джамалу

Після пропозиції Марії Захарової виконати пісенну композицію про кривавого Асада: "Assad bloody, Assad worst. Give me prize, that we can host", виникає логічне запитання: "Вони там всі взагалі йо...лися?!!".

Марія Захарова подавилася власною отрутою, коментуючи Євробачення. Фото: star-magazine.ru.

Сьогодні, 15 травня, стало відомо про плани офіційного представника МЗС РФ Марії Захарової на "Євробачення - 2017". Росіянка заявила про можливість виконання композиції про сирійського президента Башара Асада, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

Дану інформацію Захарова оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Facebook, де також запропонувала приспів про кривавого Асада.

"Думаю, на наступному конкурсі треба співати про Асада. Дарую приспів: Assad bloody, Assad worst. Give me prize, that we can host", - написала російська представниця зовнішньополітичного відомства.

У відповідь на зухвалу пропозицію Захарової зреагували українські користувачі. "Ви точно працюєте в МЗС?" - запитав громадянку РФ користувач Oleksandr Voroshylo.

Інша користувачка соцмережі зі столиці України жорстко "обламала" Захарову, поставивши їй провокаційне запитання:

"А просто порадіти за сусідню державу слабо?", - написала киянка Віка Мельниченко.

"Вітаю", - скупо відповіла офіційний представник МЗС Росії.

Cкільки чеченців воює на боці росіян проти України: Розвідка Британіїх озвучила цифри

понеділок, 6 травень 2024, 19:56

На війні з Україною у проросійських чеченських підрозділах зараз перебуває близько 9 тис. осіб. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, проросійські чеченські сили воюют...

За безпрецедентну кібератаку московських спецслужб: Німеччина відкликала посла з РФ

понеділок, 6 травень 2024, 19:27

Німеччина відкликала свого посла з Росії для консультацій після того, як Берлін звинуватив Москву в кібератаках на оборонні та аерокосмічні компанії та партію влади. Про це заявив речник міністерства закордонних справ ФРН, повідомляє Reutersу понеділок...