Подробиці скандалу: Журналіст викрив Лещенка в секретному листуванні з дочкою Манафорта

Сам Лещенко заявив, що ніколи не писав Манафорту і його дочці.

Сергій Лещенко. Фото: slovoidilo.ua

Журналіст Андрій Дзиндзя опублікував нібито листування нардепа від БПП Сергія Лещенка з дочкою скандального американського політтехнолога Пола Манафорта, який працював раніше в команді Віктораа Януковича, Джесікою Манафорт, повідомляють Патріоти України.

Так, на своєму персональному сайті Дзиндзя наводить кілька скріншотів нібито листів Лещенка до Джесіки, у яких йдеться про гроші й важливу інформацію.


"Мені потрібно зв'язатися з Полом і я повинен поділитися однією важливою інформацією, яка стосується його участі в українському розслідуванні. У мене є неспростовні докази того, що він отримував гроші. Якщо я не отримаю від вас ніякої відповіді, я передам їх у ФБР й українські органи, включаючи медіа. Скажіть йому, що у нього є 24 години перш ніж я опублікую всю інформацію правоохоронцям. Як тільки він зв'яжеться зі мною, я перешлю вам документи", - нібито написав Лещенко.

Дзиндзя зазначив, що автор листа пропонує контактувати з ним за адресою leshchenko@mail.ru, яка нібито належить саме Сергію Лещенку.

Сам Лещенко в коментарі InfoResist заявив, що ніколи не писав Манафорту і його дочці.

"Вони вставили кудись email leshchenko@mail.ru, він був, він існує, але я їм не користуюся вже багато років. У листуванні фігурує mail.pravda@icloud.com, вони зробили схожий на мій справжній email. А з mail.ru вже давно нічого не пишу, тому що він був зламалий у 2012 році ще при Януковичі. Вони створили пошту на icloud.com і потім розсилали листи, і там згадується, що відповідь надішліть на пошту leshchenko@mail.ru", - сказав Лещенко.

Також у своєму Facebook нардеп написав, що у нього ніколи не було і немає пошти mail.pravda@icloud.com. "Моє нібито листування з дочкою Манафорта - відвертий фейк", - наголосив Лещенко.

У свою чергу відомий блогер Петро Терентьєв, відомий під ніком Greg Davis, звертає увагу на те, що приналежність зазначеної пошти легко перевірити, "адже його iCloud аккаунт зареєстрований на лещенко@меіл.ру і мобільний номер 050"

"Біда Сергія, що він технічно дурний. Пошту цю. Якщо послати аймеседж на пошту на цей айклоуд меіл воно прийде і на номер 050 і на пошту на меіл.ру. Даремно він це сказав, перевірить це будь-який школяр. А мені вже вкрай сумно дивитися на це самобичування", - написав Терентьєв.

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...