Подружка Путіна відверто зізналася, що її головна мета - розвалити ЄС

Також, за словами Марін Ле Пен, якщо її оберуть президентом, Франція вийде з Північноатлантичного альянсу.

Марін Ле Пен. Фото: ruscur.ru.

Лідер «Національного фронту» в інтерв'ю газеті «Демократія» заявила, що проводитиме політику щодо виходу Франції з ЄС, який «є ножем в серце національного суверенітету» країн Європи. Новину передають Патріоти України.

«Frexit (французький вихід з ЄС) буде частиною моєї політики», - заявила Ле Пен, яка планує брати участь в президентських виборах у Франції. «Що таке ЄС? - задається питанням політик. - Це організація, створена без урахування думки європейських народів, складається з олігархії банків і технократів, таких як (голова Єврокомісії Жан-Клод) Юнкер і інших, яких ніколи не вибирав жоден народ, що діють в інтересах німецьких і французьких банків, які проводять свою власну економічну політику, стикаючись з повним презирством народів, яких вони шантажують».

На думку лідера «Національного фронту», «ЄС є ножем в серце національного суверенітету європейських держав, а євро є не валютою, а інструментом шантажу, використовуваним Брюсселем для проведення своєї політики». «Де євро, там виросли ціни, податки і безробіття, зменшилися заробітні плати і пенсії, і громадяни стали біднішими. У Британії, коли було створено фінансову кризу, приступили до девальвації фунта стерлінгів і незабаром знову почалося економічне зростання», - вважає політик.

Ле Пен вважає, що «в НАТО більше немає необхідності». «Блок був створений, коли існувала загроза Варшавського договору і розширення комуністичного Радянського союзу», - нагадала вона. «СРСР більше не існує, як не існує і Варшавського договору, - продовжувала політик. - Вашингтон підтримує існування НАТО для досягнення своїх цілей в Європі».

На її думку, ЄС повинен бути вільною конфедерацією країн, де поважають національний суверенітет, а Міжнародний валютний фонд взагалі слід ліквідувати. Також, за словами Ле Пен, якщо її оберуть президентом, Франція залишить Північноатлантичний альянс, оскільки він існує лише для досягнення цілей США в Європі. Раніше з'являлися повідомлення, що французька партія «Національний фронт» на чолі з Марін Ле Пен отримує гроші від Москви за підтримку політики Кремля і визнання анексіі півострова Крим.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...