Поглумилися над старенькою королевою: Скандальний Charlie Hebdo через Brexit вдарив британців нижче пояса (фотофакт)

Великобританія піддалася нападкам колишніх партнерів по Євросоюзу. Першими відреагували карикатуристи.

Французький сатиричний журнал Charlie Hebdo висміяв королеву Великобританії. Фото: Charlie HebdoКарикатуристи французького сатиричного журналу Charlie Hebdo висміюють королеву Великобританії Єлизавету Другу, точніше - Brexit, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Перша зображує її собакою, друга містить образливий напис на її адресу. На обкладинці нового номера зображена королева Великобританії Єлизавета Друга, у якої обличчя витягнуто як у собаки. Вона показує свою оголену п'яту точку собакам, які здивовано дивляться на неї. В середині карикатури заголовок "Насолоджуйтесь" з поміткою "Брексіт".

"Ви, можливо, більше цього ніколи не побачите", - підписали карикатуристи це зображення. На другій карикатурі - портрет королеви. Карикатуристи написали поруч із зображенням королеви "Салют, стара коза!".

Важливий крок: В "Укроборонпромі" переходять до виготовлення 60-мм боєприпасів

вівторок, 7 травень 2024, 15:54

Підприємства "Укроборонпрому" масштабують виробництво артснарядів та мінометних мін, а також поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО, передають Патріоти України. "Підприємства Товариства не лише налагодили та масштабують серійне ...

"Почали чесно говорити": Найімовірніше, битва за Покровськ почнеться ось-ось, - Дикий

вівторок, 7 травень 2024, 15:52

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий в ефірі Radio NV заявив, що, найімовірніше, найближчим часом розпочнеться битва за Покровськ, передають Патріоти України. «У них (російських окупантів — ред.) зараз великі успіхи на покровському напрямку ...