Поговорили про Україну: З'явилося відео бесіди Обами з Путіним на саміті АТЕС і реакція соцмереж (відео)

Президент США Барак Обама закликав свого російського колегу до дотримання мінських угод.

11 секунд геополітичного домінування. В Перу зустрілися Б. Обама і В.Путін. Фото: Твіттер.

На полях саміту АТЕС у Перу президент США Барак Обама і лідер РФ Володимир Путін коротко обговорили проблеми розв'язання конфліктів в Україні та Сирії. Про це повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Президенти провели коротку бесіду, в ході якої висловили жаль щодо відсутності просування у процесі вирішення конфлікту в Україні. Також лідери США і Росії домовилися про продовження активної роботи в даному питанні під час перебування президента США Барака Обами на своєму посту.

У Білому домі повідомили, що президент США закликав свого колегу до дотримання мінських угод.

Ця зустріч стала приводом для низки жартів в соціальних мережах.

Так, Twitter-аккаунт Мuд Роисси опублікував фотографію рукостискання президентів з саркастичній підписом.

"Обама зустрівся з президентом Великої і Прекрасної Росії всього на 4 хвилини. Зустріч пройшла в теплій і дружній обстановці", - йдеться у твіті.

"Путін коротко поспілкувався з Обамою в Перу - Барак, зніми санкції - Байак, сьнімі сянькцьії", - пише Twitter-аккаунт РБ головного мозга.

"Путін зустрівся з Обамою на саміті, а Обама з Путіним не зустрівся", - жартує Мысли Перзидента.

"Новина № 1 РосТБ: 11 секунд геополітичного домінування Путіна! Йому дав потримати свою руку сам Абама!" – іронізує Пятая Колонка.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...