"Пояснюю у#бкам": Глава АПІТУ "на пальцях" роз'яснила законодавство недругам нових мит на інтернет-товари

"Керівники АПІТУ визнають: податки нас не хвилюють, головна мета знищити конкуренцію, а споживачі у#бки", - пишуть користувачі соцмережі.

Елліна Шнурко-Табакова. Фото: Телекритика.

Глава правління Асоціації підприємств інформаційних технологій України Елліна Шнурко-Табакова, не соромлячись у виразах, розкритикувала всіх незгодних з ідеєю знизити ціну міжнародних відправлень, які не обкладаються митом. Відповідну заяву Шнурко-Табакова опублікувала в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Я, бл*дь, тиждень з температурою у*бкам пояснюю основи Митного кодексу", - написала вона.

Подібна заява глави АПІТУ викликала широкий резонанс у соціальних мережах.

"Елліна Шнурко-Табакова вже тиждень з температурою пояснює у*бкам основи митного законодавства. Давайте їй поспівчуваємо", - заявив волонтер Роман Сініцин.

"Керівники АПІТУ визнають: податки нас не хвилюють, головна мета знищити конкуренцію, а споживачі у@&ки. Тому, це тільки початок", - наголосив засновник інтернет-магазину Rozetka Владислав Чечьоткін.

"Мабуть, це загальна думка членів асоціації про своїх клієнтів, просто Елліна чесно його ретранслює, без цього лукавства. Тим більше ніхто не вийшов звідти у процесі скандалу, значить все офіційно", - заявив Max Speransky.

"Мені здається дивним, коли людина ні дня не працювала у бізнесі (це видно з її профілю у Лінкедін), була весь час консультантом, і тепер видавець і консультант пояснює всім у*бкам митне право", - резюмувала Antonina Iermolenko.

Як повідомлялося, представники АПІТУ запропонували знизити в Україні граничну ціну міжнародних відправлень, які не обкладаються митом, із 150 євро до 22 євро.

Противники ініціативи, логісти та дистриб'ютори, заявляють, що виросте обсяг контрабанди, а легальний ринок міжнародних посилок навпаки - знизиться до нуля.

Нагадаємо, що до Асоціації підприємств інформаційних технологій входять, зокрема, Алло, Asus, Ringoo, Cisco, Intel, Microsoft, Цитрус, Samsung та інші компанії.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...