Як почати бізнес в інтернеті (відео)

Хендмейд, кондитерські вироби та багато іншого - для бізнесу в мережі потрібна ідея і мобільний телефон, на який ви будете фотографувати свій товар і спілкуватися з покупцями.

Бізнес в інтернеті стає дуже популярною і прибутковою справою. Ілюстрація: investorschool.ru.

Розпочати справу нескладно – достатньо ідеї та мобільного телефону, на який продавець робитиме фото свого товару. Публікувати фото потрібно регулярно, як і спілкуватися зі своїми покупцями, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дві київські студентки рік тому розпочали власний бізнес – збирають овочеві букети. Усе почалось із того, що молодша сестра однієї з дівчат захотіла букет із солоних огірків. А потім виявилось, охочих до таких експериментів – не бракує.

У дівчат нема власного офісу, всі замовлення виконують вдома, а букети клієнтам доставляють на таксі.

Найбільшу увагу приділяють соцмережам. Фото має з’являтися щодня, але не частіше, щоб не набриднути потенційному покупцеві. Онлайн-торгівля пішла жваво: щомісяця вони продають майже 30 букетів. Кожен щонайменше по 300 гривень.

Успішний бізнес киянки Поліни теж починається з домашніх умов. Жінка експериментувала на домашній кухні з тортами та відомими французькими макаронс.

Згодом домашня пекарня перетворилася на власний бренд.

У соцмережах у дівчини понад 35 тисяч підписників. У Поліни та її чоловіка Дениса працюють 5 кондитерів, власний офіс, простора кухня і десятки замовлень щодня.

Шукати клієнтів онлайн зручніше, аніж у традиційних магазинах. Надто якщо продаєте хендмейд або кондитерські вироби – на них нині особливий бум.


Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...