Поки в Україні війна: Тимошенко нагадали її недавні обіцянки про коаліцію

Ще три місяці тому лідерка "Батьківщини" наголошувала, що очолює відповідальну політичну силу, а фракція в парламенті залишати коаліцію не буде.

Юлія Тимошенко заявила про вихід її фракції з коаліції. Ілюстрація:www.slovoidilo.ua

Лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, фракція якої заявила про вихід з парламентської коаліції, нагадали, що вона говорила три міcяці назад. Про це написав блогер Юрій Кузьменко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Ми - відповідальна політична сила. Хочу зупинити всі провокаційні розмови про те, що "Батьківщина" вийде з коаліції. Поки в Україні війна на східних кордонах,"Батьківщина" нікуди з коаліції виходити не буде", - сказала Тимошенко в листопаді минулого року.

"Відповідальна політична сила ... Між обома заявами Тимошенко пройшло всього 3 місяці. Що змінилося? Закінчилася війна? Юля стала іншою? Ні, війна не закінчилася, а Юля як була кур..ю, так нею і залишилася. Просто зараз вона побачила на горизонті перспективу позачергових парламентських виборів, де небезпідставно очікує куди більш високих результатів, і розхитує ситуацію в країні, щоб якомога швидше цього досягти", - пише блогер.

"Скажи хтось 2 роки тому, що Баба Йуля повторно успішно реалізує Шахер-махер 10-річної давності, не повірив би", - пишуть про вихід "Батьківщини" з коаліції в Twitter "Шкварки News".

Нагадаємо, сьогодні фракція "Батьківщина" прийняла рішення покинути парламентську коаліцію і закликала всіх парламентаріїв наслідувати її приклад.

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...

Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...