Полетіли яйця і димові шашки: Біля штабу ОУН сталися провокації (фото, відео)

Учасники кремлівської акції "Безсмертний полк" скандували "Фашизм не пройде", у відповідь активісти ОУН їм вигукували "Слава Україні!".

Провокації біля штабу ОУН в Києві. Фото: 24 канал.

У Києві не обійшлось без конфлікту, коли учасники так званої акції "Безсмертний полк" проходили повз офіс ОУН на вулиці Мазепи, пишуть Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Правоохоронці очепили будівлю офісу ОУН, щоб не допустити провокацій.

Як повідомляють у поліції Києві, з офісу ОУН у правоохоронців полетіли кульки з фарбою, яйця, картопля та палиці.

Від лікарів надійшло повідомлення про те, що працівник поліції отримав тілесні ушкодження, коли оунівці кинули димову шашку.

Тим часом по вулиці Мазепи у Києві пройшла колона з півтисячі осіб так званого "Безсмертного полку". Вони рушили від станції метро "Арсенальна" в бік парку Слави.

Так званий "Безсмертний полк" рушив до парку слави.

Проходячи повз офіс, де розташовується штаб Добровольчого руху ОУН, вони зупинились і почали скандувати "Фашизм не пройде", у відповідь на що активісти ОУН їм вигукували "Слава Україні!".

На штабі ОУН вивісили прапор "Воля або Смерть".

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли, що поліція вживає надзвичайних заходів охорони в центрі Києва, а особливо на Печерську поблизу штабу ОУНівців.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...