Поляк у прямому ефірі поставив на місце телепропагандиста Путіна з його провокацією за Львів (відео)

Польський політолог добре тримав удар двох очортілих рашистів, ведучого та другого гостя, у передачі котра зветься "Поединок". Брати кількістю це так "по-русски", двоє на одного - теж.

Якуб Корейба. Фото: скрін відео

Польський політолог Якуб Корейба в ефірі одного з російських ток-шоу поставив на місце путінського пропагандиста Володимира Соловйова, який заявив, що Львів є польським містом. Відеозапис передачі опубліковано на YouTube, зазначають Патріоти України.

"Окуповане Україною польське місто?", - провокаційно запитав Соловйов у Корейби, на що той відповів, що місто – українське.

"Ви розумієте, що вас більше до Польщі не пустять? Ви тільки що сказали, що Львів – це українське місто. Так Львів це чиє місто?", - запитав Соловйов.

"Українське, звісно. У нас є історичні традиції, пов'язані зі Львовом, але польсько-український кордон непорушний. Політичних претензій на Львів у нас немає", - зазначив польський політолог.

Дивитись відео з 17:30. Або трохи раніше з 15.00 (там йдеться ще й за Крим)

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...