Поліція назвала підозрюваного у розстрілі адвоката і її супутника у Дубно

Причиною смертельної стрілянини став сімейний конфлікт.

На місці убивства Віти Шаблій. Фото: rivnepost.rv.ua.

У вбивстві адвоката Віти Шаблій у Дубно Рівненської області підозрюється працівник прокуратури Тернопільської області Ігор Чайка. Про це повідомив заступник начальника управління ПП в Рівненській області Сергій Волков, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

"До батька В'ячеслава Чайки, екс-голови рівненської поліції, приїхав старший син Ігор. Сварка закінчилася стріляниною. За оперативними даними, син випустив обойму в жінку батька, вона померла на місці. Батько отримав два поранення", - сказав Волков.

В'ячеслава Чайку прооперували. Віта Шаблій померла на місці.

Злочинця на даний момент ще не затримали, лише оголосили в розшук. На місці інциденту вилучили гільзи від пістолета 9 мм.

Нагадаємо, 1 квітня в місті Дубно на Рівненщині стріляли у двох відомих "свободівців" - застрелили адвоката Віту Шаблій, яка на минулих виборах балотувалася на посаду міського голови від партія "Свобода". Також був поранений її чоловік – В'ячеслав Чайка, який очолював у 2014 році обласну міліцію. Пізніше поліція назвала основну версію вбивства - конфлікт у родині.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: