Політичний комітет ПА ОБСЄ прийняв резолюцію про миротворчу операцію в Україні, - нардеп Ігор Попов

Україні вдалося відстояти положення із закликом до проведення міжнародних миротворчих операцій, всі правильні редакції по малазійському Боїнгу, статусу Криму та повазі до територіальної цілісності.

Ігор Попов. Фото: real-politics.org.

Член української делегації в Парламентській асамблеї, народний депутат України Ігор Попов повідомив, що політичний комітет ПА ОБСЄ прийняв резолюцію про миротворчу операцію в Україні. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, повідомляють Патріоти України.

За його словами, політичний комітет ПА ОБСЄ після дводенних дискусій прийняв основну резолюцію з важливими для України пунктами. Депутати підтримали всі три поправки Попова про посилення контролю за кордонами. Про доступ міжнародних місій до всіх обєктів у ОРДЛО, Криму і Севастополі, та про заклик до країн-учасниць продовжувати економічні та політичні санкції стосовно Росії до повного виконання нею міжнародних вимог і до закінчення окупації Криму.

«Вдалося відстояти положення із закликом до проведення міжнародних миротворчих операцій в Україні, всі правильні редакції по малазійському Боїнгу, статусу Криму та повазі до територіальної цілісності», - написав Попов.

Нагадаємо, раніше в ОБСЄ підтримали позицію України стосовно необхідності введення на Донбас нової збройної поліцейської місії. Наразі дане питання лише обговорюється.

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...