"Вінжехлопчик": Суд виніс дуже м'який вирок сину нардепа, який скоїв збройне пограбування продуктового магазину

Мало хто очікував, що банді мажорів, котрі погрожували перестріляти жінок-продавщиць та випадкових свідків дадуть на повну котушку 12 років ув'язнення. Однак такого "розуміння" суддів теж розуміти не хочеться

 Обвинувачені повністю визнали провину і покаялися

Колегія суддів Оболонського райсуду Києва засудила Владислава Чобана і Богдана Попова (сина народного депутата Ігоря Попова) до позбавлення волі на п'ять років з випробувальним терміном на два роки за напад на продуктовий магазин, констатують Патріоти України. Про це в коментарі РБК-Україна повідомила прес-секретар суду Інна Свинаренко.

"Під час судового розгляду справи були допитані троє потерпілих, були досліджені докази, переглянуті відеодокази, а також заслухані обвинувачені. Серед постраждалих доповідали власник магазину і дві продавчині", - зазначила вона.Син нардепа Ігоря Попова. Фото:Facebook

За її словами, обвинувачені повністю визнали провину і покаялися.

"Тому суд, враховуючи обставину того, що просила прокуратура, а також вік обвинувачених, прийшов до висновку про доцільність визначення покарання у вигляді позбавлення волі на п'ять років з випробувальним терміном на два роки", - додала прес-секретар суду.

Нагадаємо, 26 листопада 2017 року Оболонському районі Києва двоє підлітків в балаклавах увірвалися в продуктовий магазин, і, пригрозивши продавцеві стартовим пістолетом, викрали з каси 2500 гривень.

Очевидці спіймали одного з грабіжників на місці злочину. Другого, який забрав готівку, поліцейські затримали через 20 хвилин поруч з автостанцією Поліссі.

Зловмисниками виявилися місцеві жителі, 2002 і 2003 років народження. Молодший - 14-річний син нардепа від Радикальної партії Ігоря Попова Богдан.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...