Мажори-розбійники: Сину нардепа загрожує 12 років ув'язнення

Син нардепа Ігоря Попова із друзями пограбував продуктовий магазин.

Нардеп Ігор Попов. Фото: Радіо Свобода.

Завершено досудове розслідування у провадженні про розбійний напад на магазин у Києві, у скоєнні якого підозрюють сина народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова. Про це повідомляє прес-служба управління Національної поліції у Києві, передають Патріоти України.

Наразі досудове розслідування завершено та обвинувальний акт направлено до суду. До призначення судом міри покарання, зловмисники перебуватимуть під цілодобовим домашнім арештом.

Подія трапилася в кінці листопада минулого року в Оболонському районі столиці. Тоді до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від очевидців про те, що до продуктового магазину забігло двоє невідомих у балаклавах та, пригрозивши предметом, схожим на пістолет, забрали із каси гроші.

З місця події слідчо-оперативна група вилучила та направила на відповідну експертизу предмет, схожий на пістолет та магазин із шістьма патронами. Слідчим відділом було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Як стало відомо журналістам, у ще двох з шести подібних епізодів в Оболонському районі є свідчення його причетності - відбитки пальців на пачці цигарок, покази дівчини свідка, і собака, яка довела до хати Попова. Але, наразі, прокуратура не погодила підозр.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...