"Онжемальчик": Антон Геращенко пояснив, чому суд обрав домашній арешт як запобіжний захід сину нардепа

Покарання було обрано з урахуванням віку порушника і тяжкості правопорушення, запевнив радник Авакова.

Антон Геращенко. Фото:КНК Медиа

Оболонський суд Києва ухвалив максимально жорсткий запобіжний захід для 14-річного сина народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова Богдана, а попереду підлітка чекає покарання за законом за скоєння розбійного нападу на магазин. Про це написав нардеп від "Народного фронту", член колегії МВС України Антон Геращенко у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Він перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом з обов'язковим носінням браслета. Це максимально можливий запобіжний захід у цьому випадку з урахуванням віку малолітнього правопорушника і ступеня тяжкості скоєного ним правопорушення", – запевнив нардеп.

Він зазначив, що у батьків Богдана буде достатньо часу, щоб "повернути його до реальності і намагатися вправити йому мізки на місце".

"Слідство вивчає причетність Богдана і його товаришів до скоєння інших правопорушень на території Києва. За підсумком цієї сумної історії, думаю, всім батькам, у кого діти перебувають у перехідному підлітковому періоді, варто приділяти їм більше часу для того, щоб вони не пішли шляхом Богдана Попова. Кар'єра, робота, бізнес – це ще не все в житті", – підсумував Геращенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...