Хіти тижня. "Відволікся на Марину і пізно побачив габаритні вогні вантажівки": Водій автобуса, який віз акторів "Дизель шоу", повідомив подробиці аварії

Чоловік запевнив, що практично завжди їздить з оптимальною швидкістю - від 90 до 95 км/год, причому кожні півтори години відпочиває, як це належить за нормативами.

Обрання запобіжного заходу. Фото:ТСН

У момент зіткнення з вантажівкою водій мікроавтобуса "Дизель шоу" Михайло Манюк відволікся на Марину Поплавську, яка сиділа поруч з ним. Про це він розповів журналістам перед початком судового засідання в Шевченківському районному суді Києва, передають Патріоти України.

"У момент обгону, можливо, відволікся на Марину, і пізно побачив габаритні вогні вантажівки", - зазначив водій. Він також додав, що пам'ятає, як Марина Поплавська підійшла до нього і сказала, що дуже хоче в Житомир, поспішає додому. За його словами, актриса погано себе почувала - у неї боліла спина, вона міряла тиск у водія.

При цьому він запевнив, що практично завжди їздить з оптимальною швидкістю - від 90 до 95 км/год. Також водій зізнався, що крім "Дизель шоу" возив також ФК "Маестро" - переважно вночі. Кожні півтори години відпочиває, як це належить за нормативами.

"Я досвідчений водій. І 450-500 км дозволяється одному водієві", - додав він.

При цьому, за його словами, фатальний для шоу маршрут був прорахований заздалегідь - між Луцьком і Львовом, Львовом і Житомиром повинні бути ночівлі в готелі. Однак плани керівництва помінялися, і він отримав наказ виїжджати без належного відпочинку.

Адвокат просить відпустити підопічного на лікування, адже говорить, що чоловік не втече.

Як повідомлялося раніше, 20 жовтня, актриса шоу Марина Поплавська загинула в ДТП по дорозі зі Львова до Києва, ще два актори госпіталізовані "без загроз для життя". За попередніми даними, водій автобуса "Неоплан", в якому їхали артисти "Дизель шоу", не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем.

За даними поліції, ДТП сталася о 5:55 на 28 км автотраси Київ-Чоп біля села Мила.

Джерело: УНН

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...