Теж Марина: "Дизелі" представили нову актрису і чекають відгуків від глядачів (фото)

Художній керівник Єгор Крутоголов зазначив, що замінити їх улюблену Марину Поплавську неможливо, і вони не збираються цього робити. Але в тому, що запрошену учасницю колективу звуть Мариною, він бачить знак.

"Дизель Шоу". Ілюстрація: Факти.

Гумористичний проект «Дизель Шоу» вперше після аварії, в якій загинула яскрава актриса Марина Поплавська, дав два великих весняних концерти в столичному Палаці «Україна», зібравши аншлаг. «Дизелі» здивували глядачів новим, розширеним складом, передають Патріоти України.

На сцену разом з гумористами вийшли відомий актор Назар Задніпровський, колишній учасник КВК з команди ЧП Мінськ і ведучий проектів «Х-Фактор», «Україна має талант» (СТБ) Дмитро Танкович, учасник гурту ТІК Віктор Бронюк та традиційні друзі «Дизелів» Сергій Писаренко та Євген Нікішин. Особливу увагу глядачів привернула ефектна брюнетка модельної зовнішності - Маруся Грицук.

Насправді, красуню звуть Марина, вона є давнім другом гумористів. Вони знайомі багато років, ще з часів КВК. Зараз Марина працює ведучою на телебаченні в Білорусі.

«У Білорусі я відома, як людина без нервів», - зізналася Марина. - На київській сцені разом з хлопцями я відчула призабуті емоції, помолодшала, напевно, років на 15. У такій якості я не виходила на сцену дуже давно і скучила за такими відчуттями".

Як жартують гумористи, в проект вона потрапила за протекцією свого земляка і друга Євгена Сморигіна. «Нарешті-то почули моє прохання, і в колективі з'явилася брюнетка», - додав актор колективу Олександр Бережок.
Художній керівник «Дизель Шоу» Єгор Крутоголов зазначив, що замінити їх улюблену Марину Поплавську неможливо, і вони не збираються цього робити. Але в тому, що запрошену учасницю колективу звуть Мариною, він бачить знак.

Марина Грицук зіграла в кількох номерах, поставши в різних образах. Один з них - багатодітної матері їй особливо близький. Адже сама актриса є мамою чотирьох синів. Вона одружена з солістом групи «Чистий голос» Якимом Тишком. Їхній молодший син з'явився на світ у травні 2018 року, а вже через три місяці Марина повернулася на телебачення. Вона каже, що сім'я для неї завжди на першому місці.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...