У "катівнях хунти" при бажанні місце знайдеться: Геращенко роз'яснив росіянам, що їх чекає за поїздки до окупованого Криму (відео)

Нардеп порадив росіянам взагалі відпочивати у себе в Сочі або Адлері.

Антон Геращенко. Фото: Сегодня.

Народний депутат Антон Геращенко в ефірі російського телеканалу роз'яснив росіянам, що їх чекає, якщо вони будуть незаконно їздити в окупований Крим, передають Патріоти України.

«Що стосується громадян Російської Федерації, які незаконно приїжджають до Криму і на територію окупованої частини Донбасу, ці люди будуть кримінальними злочинцями за нашим законодавством», - сказав Геращенко, відповідаючи на запитання ведучого.

Також він зазначив, що в Україні прийнято законодавство, яке чітко прописує, як іноземним громадянам, в тому числі громадянам РФ, приїжджати на територію окупованого Криму - це необхідно робити тільки через територію України після дозволу Києва.

«Всі інші випадки незаконних візитів, незалежно від того, сім'я це, поодинокі візити або туристичні групи - це порушення державного кордону України», - заявив Геращенко. При цьому нардеп порадив росіянам взагалі відпочивати у себе в Сочі або Адлері.

Перетворили на брухт: З’явилося відео першого ураження російської РЛС "Ястреб-АВ" на Донеччині

вівторок, 16 квітень 2024, 10:54

У мережі з’явилося відео, як українські військові вперше уразили новітній російський комплекс артилерійської розвідки 1К148 "Ястреб-АВ", передають Патріоти України. Це сталося у травні 2023 року на тимчасово окупованій території Донецької області. Віде...

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...