Полтавська битва триває: Активісти влаштували акцію протесту під маєтком мера Полтави (фото)

Олександр Мамай відмовляється проводити позачергову сесію.

Активісти засипали вхід до будинку цукром, натякаючи на підкуп виборців. Фото: ТСН.

Активісти засипали цукром вхід до маєтку полтавського міського голови Олександра Мамая. Протестувальники вимагають мораторію на будівництво МАФів в середмісті та скасування рішення про передачу у приватну власність арки, біля якої кілька днів тому сталися сутички. Про це повідомляє ТСН. Ранок, передають Патріоти України.

До цього протестувальники разом із кількома депутатами міськради цілий день блокували мерію з вимогою, аби Мамай призначив позачергову сесію для ухвалення відповідних рішень.

Не дочекавшись мера, активісти вирушили до нього додому та розсипали біля входу цукор, згадавши, як на останніх виборах у штабі Мамая буцімто роздавали солодкі пакунки.

Сам мер до пікетувальників не вийшов, а журналістам заявив, що на поступки не піде і позачергової сесії не призначить. Найближче зібрання полтавської міськради - у червні.

Нагадаємо, 6 квітня у Полтаві вночі між активістами та охоронцями приватної фірми сталися сутички через забудову "Газетного ряду". Близько трьох сотень людей вийшли на акцію протесту. Постраждало троє людей, серед яких два АТОвці та поліцейський. Також правоохоронці затримали 8 найбільш активних осіб з обох боків конфлікту.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...