Помста окупанта: "Суд" Криму заарештував всю землю і нерухомість організатора блокади Криму

Так званий прокурор Поклонська пригрозила, що знайде навіть майно Ленура Іслямова, яке він намагався зареєструвати на третіх осіб.

Ленур Іслямов. Фото:khersonline.net

Суд наклав арешт на все майно, що належить організатору блокади Криму Ленуру Іслямову. Однак так званий прокурор окупованого Криму Наталія Поклонська має намір піти далі і знайти продані ним нещодавно активи, передають Патріоти України з посиланням на Новости Крыма.

За словами Поклонської, Іслямов вже позбувся права керувати майном, не оформленим на нього. "Земельні ділянки в Ялті, на Південному березі Криму, ділянки і стоянки в Москві, будинки, готелі.

Все, що було встановлено, що належало і зареєстровано на громадянина Іслямова, все було заарештовано судом у рамках кримінальної справи. Сума пристойна, він не бідна людина", - наголосила Поклонська.

"Прокурор" окупованого півострова зазначила, що Іслямов спробував перереєструвати майно на третіх осіб.

"Тому всі ці угоди зараз прокуратурою, слідчим органом розглядаються, вивчаються, і будуть вжиті заходи щодо повернення цього майна Іслямова, а також його арешту. Тому ті люди, які приймають від нього майно, ризикують", – пригрозила Поклонська.


Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...