"Помилка" буде фатальною: Клінтон попередила про "час розплати" для США при обранні Трампа

Гомадяни США повинні об'єднатися, перекона політик.

Хіларі Клінтон. Фото: ЖЖХіларі Клінтон офіційно погодилася балотуватися на пост президента США. Вона закликала громадян США не робити помилку, обираючи її суперника мільярдера Дональда Трампа, повідомляють Патріоти України.

Громадяни США повинні об'єднатися, оскільки наближається "час розплати", - сказала вона. "Протягом останнього року багато людей зробили помилку - вони не взяли до уваги заяви Дональда Трампа, вибачали його як шоумена, що влаштовує шоу", - сказала кандидат, додавши, що "вони думали, що він же не міг мати на увазі всі ті жахливі речі, які він говорив".

Клінтон також закликала об'єднатися проти "войовничої політики" свого суперника Дональда Трампа - кандидата в президенти від Республіканської партії. На її думку, Трамп хоче розділити американців і ізолювати країну від усього світу.

"Він хоче, щоб ми боялися майбутнього і один одного", - сказала кандидат. "Ми не будемо будувати стін, і ми не будемо забороняти релігію", - пообіцяла Клінтон. Вона заявила, що жителі США не повинні обрати президента, який знаходиться в кишені у збройового лобі".

"Людина, яку можна "зачепити" твітом, не повинна отримати доступ до ядерної зброї, додала вона. Крім того, кандидат у президенти США заявила про прихильність діяти разом з країнами союзниками НАТО. "Я підтримую наших союзників по НАТО в боротьбі з будь-якими загрозами, з якими вони стикаються, в тому числі загрозу з боку Росії", - сказала вона. П

ід час виступу Клінтон офіційно погодилася балотуватися на пост президента США. "Я приймаю висунення своєї кандидатури на пост президента з покірністю, відданістю і впевненістю у своїй країні", - сказала вона на з'їзді партії в Філадельфії. Клінтон стала першою в історії США жінкою, яку висунули на президентські вибори від провідної політичної партії.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...