Понад сотня обшуків - і це ще не все: Луценко зробив гучну заяву щодо справи Кернеса

Глава ГПУ зазначив, що це не політичне переслідування.

Юрій Луценко. Фото: ЖЖ

Генеральний прокурор України Юрій Луценко зробив гучну заяву про обшуки в приміщеннях, які належать меру Харкова Геннадію Кернесу. Про це Луценко написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Він повідомив, що операція готувалася два місяці. За словами генпрокурора, вчора 150 співробітників Генпрокуратури і бійців Альфи здійснили в Харкові понад 120 обшуків.

Їхньою метою Луценко назвав вилучення документів, які ляжуть в основу справи про розкрадання 650 га землі в Харкові, яке здійснило злочинне угруповання, очолюване Добкіним і Кернесом.

Луценко зазначив, що це не політичне переслідування, і злодійство в міста 4 млрд є кримінальним злочином, за який треба відповідати.

Також він опублікував фотографії, зроблені в ході обшуків, і схему незаконного виділення ділянок землі харківськими чиновниками.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...