Пообіцяв Путіну: Додон заявив, що не підпише "жоден антиросійський закон"

Фото: donpress.com

Президент Молдови Ігор Додон запевнив російського президента Володимира Путіна, що не підпише "жоден антиросійський закон". Про це він заявив за підсумками зустрічі з президентом РФ в Сочі, повідомляють Патріоти України.

Додон мав на увазі законопроект про заборону на трансляцію інформаційно-аналітичних передач виробництва РФ, пояснює видання.

Додон також заявив Путіну про "позитивну роль миротворчої місії на Дністрі" і попросив надати Молдові статус спостерігача при Євразійському економічному союзі.

Молдовський президент знову звинуватив Захід у негативному впливі на молдовську владу з метою підриву відносин РФ і Молдови.

"Уряд і парламентська більшість, контрольоване країнами Заходу, всіма силами намагаються підірвати відносини між нашими країнами. Заявив, що категорично засуджую будь-які антиросійські прояви в діяльності влади Молдови", - написав Додон на своїй сторінці в Facebook.

Битва за Часів Яр триває: УThe Wall Street Journal пояснили, чим небезпечна втрата контролю над містом

середа, 24 квітень 2024, 14:30

Поки українські воїни в Часовому Ярі чекають на зброю союзників, ворог знищує будь-яке укриття, а безпілотники з вибухівкою вражають все, що рухається. Розташований на пагорбі над Бахмутом, Часів Яр є цінним стратегічним призом. Про це пише The Wall St...

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...